Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8

2624 NH Delft

015-2564495

06-50890044

info@lilaea.nl

 

 

Lilaea massage en therapie op facebook

Volg ons op Facebook     

 

online_massage_boeken

 

Lilaea Delft logo

Natuurgeneeskundige behandelingen

 

 

Praktijk Lilaea biedt naast diverse massages ook natuurgeneeskundige behandelingen aan. Tijdens een natuurgeneeskundige behandeling worden verschillende therapeutische werkvormen gecombineerd zodat lichaam en geest zo compleet mogelijk worden behandeld.

Wat is natuurgeneeskundige therapie

 Natuurgeneeskundige therapie is in Nederand een verzamelnaam voor diverse vormen van alternatieve therapie. Wij geven de voorkeur aan de naam complementaire therapie. Aangezien in onze visie deze therapieën een goede en effectieve aanvulling op de reguliere geneeskunst zijn en niet een vervanging hiervan.

De behandelvorm waarmee wij werken is Massagetherapie.

Een therapeutische massage is gericht op het verlichten van diverse lichamelijke klachten. Hierbij maakt de massagetherapeut gebruik van diverse oosterse en westerse massagetechnieken. zoals bindweefselmassage, triggerpointmassage, acupressuur, voetreflexmassage en sportmassage.

Een therapeutische massage is een holistische behandeling, dit betekent dat de massagetherapeut lichaam en geest ziet als een geheel, waardoor er tijdens een behandeling gekozen kan worden om naast diverse massagetechnieken gebruik te maken van andere technieken, zoals ontspanningsoefeningen. Lees meer…


 

Diverse beroepsverenigingen

Een natuurgeneeskundige behandeling kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Hiervoor moet de therapeut zijn aangesloten bij een erkende vereniging voor natuurgeneeskunde. Nederland kent een groot scala aan verengingen. Therapeuten die bij één van deze verengingen zijn aangesloten zijn allemaal HBO geschoold en volgen jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven en de cliënt zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast hebben deze therapeuten een opleiding Medische basiskennis gevolgd zodat ze hun Westerse kennis kunnen aanvullen met complementaire kennis.

Onze massagetherpeuten

De therapeuten die bij ons werkzaam zijn. Zijn allen aangesloten bij 1 van de erkende verenigingen voor HBO natuurgeneeskunde.


 

Deze therapie is niet bedoeld als vervanging van een reguliere zorg, maar als een aanvulling daarop. Ga bij twijfel altijd eerst naar een arts!

Deze therapie is niet bedoeld als vervanging van een reguliere zorg, maar als een aanvulling daarop. Ga bij twijfel altijd eerst naar een arts!


Copyright ©2010, Massagepraktijk Lilaea.

Op al onze massages en therapeutische behandelingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.