Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8

2624 NH Delft

015-2564495

06-50890044

info@lilaea.nl

 

 

Lilaea massage en therapie op facebook

Volg ons op Facebook     

 

online_massage_boeken

 

Lilaea Delft logo

Diana van der Werff

Diana, bij Lilaea werkzaam vanaf september 2015, is een ervaren, allround masseur. Zij weet goed raad met specifieke klachten, maar is ook thuis in ontspannings- en wellnessmassages. Daarbij werkt ze vanuit een holistische kijk op gezondheid en welzijn. Deze manier van werken was voor Diana, net als voor veel van haar collega's, het resultaat van een hele ontwikkelingsgang.


Diana:
'Ik verdiep me al meer dan twintig jaar in fysieke, mentale en emotionele problemen. Dat is niet altijd zo geweest. Als jonge student huishoudwetenschappen in Wageningen ging mijn interesse vooral uit naar het mentale vlak. Ik leerde om via voorlichting te werken aan gedragsverandering bij mensen. Ik kwam pas op een ander spoor toen ik zelf fysieke klachten kreeg, als gevolg van (te) intensief sporten – ik deed aan jazz ballet en triatlon – en stress. Reguliere behandelingen boden geen soelaas. De omslag kwam toen ik op mijn dertigste, in Afrika wonend, met mijn eerste kind op de arm, besloot mijn eigen weg naar genezing te zoeken. Ik begon een intensieve zoektocht naar manieren om van pijn en stress af te komen. Door de jaren heen heb ik zo een hele reeks interessante opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. En ik ben blijven studeren, uit boeken en ander materiaal. Wat ik heb geleerd en leer, verdeel ik in mijn eigen praktijk over massage, coaching en healing.

diana_vd_werff_site

In mijn werk bij Lilaea staat het masseren natuurlijk voorop. Daarbij heb ik als uitgangspunt dat ieder mens, en dus ieder lijf, uniek is. Dat is ook heel duidelijk te merken tijdens een massage. Daarom behandel ik iedere cliënt met volle aandacht, persoonlijk en op maat.'

 

Diana deed veel ervaring op met masseren in de praktijk en volgde onder andere de volgende opleidingen: THW (toegepaste huishoudwetenschappen) te Wageningen, holistische massage aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam, HBO medische basiskennis, verschillende trainingen emotioneel lichaamswerk, diverse scholingen op het gebied van boeddhistische meditatie en genezing.


U kunt bij Diana terecht voor deze massages:
Klassieke ontspanningsmassage, Lilaea-massage, hot stone-massage, zwangerschapsmassage, haptonomische massage en wellnessmassage

 

Diana is bij Lilaea aanwezig op woensdagmiddag en incidenteel ook op zaterdagCopyright ©2010, Massagepraktijk Lilaea.

Op al onze massages en therapeutische behandelingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.