Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8

2624 NH Delft

015-2564495

06-50890044

info@lilaea.nl

 

 

Lilaea massage en therapie op facebook

Volg ons op Facebook     

 

online_massage_boeken

 

Lilaea Delft logo

Manon Jansen

 

 

Manon maakt vanaf voorjaar 2014 deel uit van het team van Lilaea. Zij werkte jaren als ergotherapeut en massagetherapeut. Met deze achtergrond past ze prima in het team van Lilaea en bij de holistische benadering die kenmerkend is voor onze massagepraktijk.

 

Zelf vertelt Manon over haar manier van werken:
'Met mijn massages wil ik mensen helpen om in contact te komen met zichzelf, zowel fysiek als emotioneel. Ik zet massagetechnieken in om acute klachten te verminderen of te verhelpen en daarbij probeer ik altijd ook inzicht te krijgen in de diepere laag van de klacht.'

Foto_smoelenboek_19-10-2009

 

Hoe is ze tot deze manier van werken gekomen?
'Van oorsprong ben ik ergotherapeut. Bij deze vorm van therapie is er vooral aandacht voor de lichamelijke klacht en voor de hulpmiddelen waarmee je die klacht kan verminderen of verhelpen. Minder aandacht is er voor de achtergelegen oorzaken van klachten. Nadat ik een aantal jaren als ergotherapeut had gewerkt, werd ik me er steeds meer van bewust dat het lichaam ons veel te vertellen heeft over die verborgen oorzaken. Ik denk nu dat een klacht een signaal van het lichaam is dat er iets uit balans is. En dat het erom gaat te luisteren naar wat die klacht je wil vertellen. Dan pas ontstaat er ruimte om die balans te herstellen, anders gezegd: om de leefwijze zo aan te passen dat klachten worden voorkomen of langer uitblijven. Deze visie bracht me ertoe om een opleiding tot holistisch massagetherapeut te volgen. Daarna ben ik opleidingen, cursussen en coachingstrajecten blijven volgen om mijn vaardigheden te verbreden en verdiepen.'

 

Manon volgde de opleiding tot ergotherapeut bij de Hogeschool Rotterdam; de opleiding tot massagetherapeut bij de Holos Academie te Utrecht; diverse workshops, trainingen en individuele therapie- en coachingstrajecten gericht op beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Op dit moment volgt zij de opleiding tot lichaamsgericht traumatherapeut bij het AUMM-instituut.

 

U kunt bij Manon terecht voor de volgende massages:
Klassieke massage, haptische/energetische massage, voetreflexmassage, holistic pulsing, bindweefselmassage, polariteitsmassage (gebaseerd op de chakra's).Copyright ©2010, Massagepraktijk Lilaea.

Op al onze massages en therapeutische behandelingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.