Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8

2624 NH Delft

015-2564495

06-50890044

info@lilaea.nl

 

 

Lilaea massage en therapie op facebook

Volg ons op Facebook     

 

online_massage_boeken

 

Lilaea Delft logo

Maud AmiabelIn oktober 2010 volgde ik de opleiding docent Shantala babymassage bij de Massage Academie Nederland in Apeldoorn. Docenten Shantala babymassage werken met een licentie; met de licentie wordt de kwaliteit van de massage gewaarborgd.In 2005 volgde ik als moeder de cursus Shantala babymassage met mijn dochter.


Het is een ritmische natuurlijke manier van masseren die op de gezondheid van de baby en de relatie russen moeder(ouders) en kind een positieve werking heeft. Mijn partner en ik masseerden onze dochter elke dag; wij hebben er veel plezier aan beleefd en we leerden elkaar goed kennen.


Maud docente babymassage

De buikkrampjes die bijna elke baby heeft, verminderden en verdwenen vaak helemaal. Onze dochter was zelden ziek. Ze voelde zich veilig en geborgen.

 

Nu masseren wij haar nog regelmatig zo eens in de veertien dagen en ze vindt het nog steeds heel fijn. De massage werkt goed bij onze dochter en werkt ook goed voor ons. Een paar jaar geleden heb ik Reiki I gedaan. Reiki pas ik alleen bij mijzelf toe. Het geeft me de innerlijke rust die ik nodig heb om met kinderen te werken.In 2005 rondde ik de tweejarige opleiding muziekspeciaal (conservatorium, Marianne Wiersema, te Utrecht) af. Deze opleiding is gericht op het muziek maken met kinderen die een functiebeperking hebben. Gericht op het Speciaal Onderwijs. Mijn bedrijf TAMTAMI bestaat dan ook uit twee onderdelen: -Shantala babymassage en -muziekplezier op maat.

 

Van 2006 t/m 2009 was ik beleidsmedewerker studeren met een functiebeperking bij de Hogeschool Rotterdam. Een student met een handicap kan goed studeren met de aanpassingen die hij nodig heeft.

 

Samen met mijn collega's schreef ik het boek: "Wat wil jij? Studeren met psychische problemen", Marjo Boer, Astrid van Bruggen, Maud Amiabel. Antwerpen-Apeldoorn: Garant, 2009. ISBN 9789044123616. Het boek geeft ondermeer een aantal richtlijnen en tips voor het onderwijs.

 

U kunt bij mij terecht voor de cursus babymassageCopyright ©2010, Massagepraktijk Lilaea.

Op al onze massages en therapeutische behandelingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.