Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8

2624 NH Delft

015-2564495

06-50890044

info@lilaea.nl

 

 

Lilaea massage en therapie op facebook

Volg ons op Facebook     

 

online_massage_boeken

 

Lilaea Delft logo

Massages

 

 

Tegenwoordig hebben veel mensen behoefte aan een momentje van rust om weer even tot zichzelf te komen. Massage is een prima manier om dit te bereiken. Door de warme olie en het gebruik van verschillende massagetechnieken zullen de spieren goed ontspannen. Hierdoor zal ook de geest ontspannen en ontstaat er weer ruimte en rust in het hoofd. Massage zorgt tevens voor een goed lichaamsbewustzijn, zodat spanningen eerder worden opgemerkt en kunnen worden aangepakt.

 

Omdat niet iedereen gelijk is, bieden we diverse ontspannende massages aan. Zo zult ook u bij ons een geschikte massage vinden. Onder de ontspanningmassages vallen de volgende massages.

Haptonomische ontspanningsmassage

Hot stone-massage

Klassieke massage

Voetreflexmassage

Wellness-massage

Zwangerschapsmassage


ontspanningsmassage

Elke 1ste behandeling wordt voorafgegaan door een kort gesprekje. Hierin worden kort  eventuele klachten, uw medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorgen we ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u  is afgestemd. Een behandeling van een uur of anderhalf uur omvat het hele lichaam, terwijl een massage van 30 minuten alleen de rug, nek, schouder en/of benen kan omvatten, afhankelijk van uw wensen.

 

Hiernaast bieden we voor sporters sportmassage aan en voor mensen met lichamelijke klachten zijn er therapeutische massages mogelijk.

 

Voor of na een behandeling kunt u in onze ontvangstruimte genieten van een lekker kopje thee of koffie.

 

Wilt u het beste uit uw massage halen? Op onze blog vind u een paar tips om het effect van een massage te vergroten.
Copyright ©2010, Massagepraktijk Lilaea.

Op al onze massages en therapeutische behandelingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.