Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8

2624 NH Delft

015-2564495

06-50890044

info@lilaea.nl

 

 

Lilaea massage en therapie op facebook

Volg ons op Facebook     

 

online_massage_boeken

 

Lilaea Delft logo

Zwangerschapsmassage

 

 

Zwanger zijn is topsport. In korte tijd gebeurt er veel in het lichaam. Hormonen veranderen uw spieren en gewrichten. Banden wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en het lichaam voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat u sneller moe bent. Soms krijgt u last van lichamelijke klachten zoals pijn in de nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

 

Daarnaast kan het ook heerlijk zijn dat u eens verwend wordt. Zodat er even voor u gezorgd wordt in plaats van dat u aan het zorgen bent. De behandeling wordt aangepast aan uw wensen en uw lichaam.

 

De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd op een bodycushion. Een zacht en comfortabel kussen, waarvan u de ondersteuning krijgt die uw lichaam nodig heeft. Er is een uitsparing in het kussen voor de buik en de borsten. Zodat u toch heerlijk ontspannen op de buik kunt liggen. Mocht dit niet meer gaan dan kan er altijd in zijlig worden gemasseerd.

 

U kunt deze massage boeken voor:

Een half uur      € 34,50

Een uur              € 57,00

Anderhalf uur  € 79,50Copyright ©2010, Massagepraktijk Lilaea.

Op al onze massages en therapeutische behandelingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.