Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8

2624 NH Delft

015-2564495

06-50890044

info@lilaea.nl

 

 

Lilaea massage en therapie op facebook

Volg ons op Facebook     

 

online_massage_boeken

 

Lilaea Delft logo

Cursus Babymassage

Op maandag  organiseren wij cursussen babymassage waarin uzelf als ouder leert u baby te masseren. Het masseren geeft je baby het gevoel van veiligheid en vertrouwen en u leert zelf de  lichaamstaal van uw baby beter begrijpen. De technieken die gebruikt worden, komen uit de Shantala massage. Dit is een oude ritmische vorm van massage die oorspronkelijk uit India komt en vaak gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging van baby's.

Aandachtig en betrokken

Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat u en uw baby alle aandacht krijgen. De cursussen duren gemiddeld 2 uur, maar we hebben wat uitloop zodat u rustig nog even wat kunt vragen en niet overhaast hoeft te vertrekken. We werken op een matje in een lekker verwarmde kamer zodat de babytjes het niet koud krijgen. Alle technieken worden eerst op een pop voor gedaan waarna u ze vervolgens zelf na kunt doen. Op een kleinschalige warme manier leert u zo uw baby te masseren. Na afloop krijgt u een beknopte handleiding mee, zodat u thuis alles nog even rustig door kunt nemen. Daarnaast mag u onze betrokken docente altijd bellen als u later toch nog vragen heeft.

Waarom Shantala babymassage?

U bent twee uur lang samen met uw kindje waarbij er alle tijd is voor elkaar. Daarnaast heeft de babymassage vele positieve effecten zoals: Ontspanning voor ouder en kind Het wegnemen van buikkrampjes en verstoppping De stimulering van de zintuigelijke motorische en emotionele ontwikkeling De verdieping van de band tussen ouder en kind De versterking van het zelfvertrouwen van de ouders, omdat ze de lichaamstaal van hun kindje beter gaan begrijpen.

Basiscursussen van 3 dagen en uitgbereide cursussen van 5 dagen

Wij bieden standaard basis cursussen aan van 3x 1,5 uur. Zodat u  kennis kan maken met de babymassage. Bij voldoende animo is er ook een langere cursus van 5 dagen mogelijk. In deze cursus kan de massage verder worden uitgewerkt en kan er gekozen worden voor een apart thema's zoals huilbaby's en inbakeren.

Wanneer vinden de cursussen plaats?

Cursussen en individuele lessen zijn mogelijk op maandagochtend. Op dit moment hebben we geen cursus gepland. Heeft u intersse? Neem dan gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.


 Heeft u interesse in een lange of een vervolgcursus? Neem dan contact op.

Kosten

De basiscursus van 3 lessen kost € 73,50.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u mailen of bellen.Copyright ©2010, Massagepraktijk Lilaea.

Op al onze massages en therapeutische behandelingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.