Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8

2624 NH Delft

015-2564495

06-50890044

info@lilaea.nl

 

 

Lilaea massage en therapie op facebook

Volg ons op Facebook     

 

online_massage_boeken

 

Lilaea Delft logo

Workshop rug-, nek- en hoofd massage

In deze workshop leer je de rug, de nek en het hoofd te masseren. Het wordt een leuke interactieve en toegankelijke workshop om kennis te maken met massage.

De workshop is geschikt voor beginners en voor mensen die nog eens willen oefenen. Na het volgen van de workshop ben je in staat om je partner, kind, of collega een korte massage geven.

De technieken worden toegepast met kleren aan, er wordt geen olie gebruikt. Het is mogelijk om alleen te komen of samen met iemand anders.

De workshop wordt gegeven door Ina Lindeman. Ina is gediplomeerd fysiotherapeut en in opleiding voor massagetherapeut. Je bent dus in deskundige handen, waardoor het ook met klachten prima mogelijk is om aan deze workshop deel te nemen. Na afloop ontvang je een handout om het geleerde nog eens na te lezen.

 

Wanneer wordt de workshop gegeven?

Donderdag 28 januari van 19:00-22:00 uur

De workshop kost €22,50 per persoon. Voor klanten die al eerder zijn geweest zijn de kosten €17,50 per persoon. Aanmelden kan telefonisch of via de mail

 

Wil je deze workshop boeken voor een groep?

Zoek je iets leuk voor een familiedag, vriendinnendag, vijgezellenfeestje of bedrijfsuitje? Dan is deze leuke workshop te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

De workshop is mogelijk vanaf 4 personen. Copyright ©2010, Massagepraktijk Lilaea.

Op al onze massages en therapeutische behandelingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.